zodia-xaraktiras-proson-eisaimonadikigr

Ζώδια: Ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του κάθε ζωδίου

Εσύ τι ζώδιο είσαι; Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του κάθε ζωδίου; Δες το μεγαλύτερο προσόν του κάθε ζωδίου λίγο πιο χιουμοριστικά.

 

 

Μεγαλύτερο προσόν του κάθε ζωδίου

zodia-proson-eisaimonadikigr



 

Κριός

Το μεγαλύτερο προσόν του φίλου Κριού, είναι το πείσμα του. Όσο καλός είναι τόσο μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου σε θέμα πείσματος. Ωστόσο, βοηθάει τους πάντες χωρίς δεύτερη σκέψη και αν τον χρειαστείς είναι πάντα δίπλα σου.

 

Ταύρος

Ο αγαπημένος Ταύρος φημίζεται για τα νεύρα του, αν του τα πειράξεις πολύ. Δεν θέλει πολύ για να γίνει ηφαίστειο, αλλά είναι από τα ζώδια που δίνει πολύ καλές συμβουλές σε φίλους και γνωστούς.

 

 

Δίδυμοι

Είναι από τα ζώδια που φημίζονται για την αναισθησία τους. Είναι παρτάκηδες και δεν τους ενδιαφέρει κανείς άλλος εκτός από τον εαυτό τους. Ωστόσο, το θετικό τους είναι ότι έχουν χιούμορ…έστω…

 

 

 

 

 

 

Καρκίνος

Ο ηθοποιός Καρκίνος, φημίζεται για τα ψέματα του. Εκμεταλλεύεται τη φήμη του ”ευαίσθητου” και φουσκώνει τις καταστάσεις σε τρελό σημείο. Για να τον πιστέψεις, δίνει ολόκληρη παράσταση. Ωστόσο, αγαπάει τους πάντες και θα κλάψει για σένα αν το θέλει η περίσταση.

 

 

 

Λέων

Ο Λέων έχει το ”ψώνιο” του. Του αρέσει να είναι το επίκεντρο και να τραβάει τη προσοχή. Ωστόσο, είναι ένα πολύ στοργικό ζώδιο και αν σε ερωτευτεί, δεν θα έχει μάτια για άλλη/ον.

 

 

Παρθένος

Ο αγαπητός Παρθένος είναι πολύ επικριτικός και δεν έχει τρόπο να σου λέει τα πιστεύω του και τις ιδεολογίες του. Μπορεί να γίνει πολύ σπαστικός κάποιες φορές αλλά για ότι χρειαστείς είναι εκεί. Δίνει τις καλύτερες συμβουλές ως φίλος και είναι πολύ τακτικός και επιρρεπής.

 

 

 

Ζυγός

Ο αγαπημένος Ζυγός έχει προσόν στη ζήλια. Κι όμως ζηλεύει τόσο πολύ τους πάντες που βγάζει τέτοια χολή που δεν περιγράφεται. Το καλό του ωστόσο είναι ότι του αρέσει η καλή ζωή και δίνει καλές συμβουλές για το σπίτι.

 

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μεγαλοποιεί τις ”ερωτικές του σχέσεις” για να τον έχεις σε εκτίμηση. Ωστόσο, είναι τακτικός και επιρρεπής και δεν ξεχνάει καμία υποχρέωση ποτέ.

 

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν φημίζεται για την υπομονή του. Βιάζεται στα πάντα και τα θέλει όλα στην εντέλεια. Ωστόσο, είναι ένας πολύ στοργικός φίλος που θα σου σταθεί στα πάντα.

 

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο τρελός με τη δουλειά του. Θέλει όλα να είναι υπέροχα πάνω σε αυτή και να μην τον ενοχλεί κανείς όταν δουλεύει. Ούτε φίλοι, ούτε σχέσεις, ούτε Χριστούγεννα…ούτε αγάπη.. κατάλαβες. Ωστόσο, είναι πολύ καλός φίλος και πολύ καλός εραστής αν σε εμπιστευτεί.

 

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ο περήφανος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν συγχωρεί εύκολα. Ωστόσο, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες μέχρι να πει το οριστικό ”τέλος” σε κάτι.

 

 

Ιχθύες

Το αγαπημένο ψαράκι λέει πολλά ψέματα και νευριάζει αν δεν τον πιστεύεις. Κάνει τρελούς καυγάδες και στο τέλος δεν καταλήγει πουθενά. Ωστόσο, αν τον αγαπήσεις για αυτό που είναι, τότε θα σου δώσει όλη τη καρδιά του.

 

 



Post Author: Eisaimonadikigr