xristougenna-kai-zodia-zwdia-poia-agapane-ta-christougenna-giortes-sxeseis-eisaimonadikigr

Ζώδια και Χριστούγεννα | Ποια ζώδια λατρεύουν τα Χριστούγεννα;

Ζώδια και Χριστούγεννα. Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα ζώδια που τρελαίνονται για τα Χριστούγεννα και πως περνάνε την αγαπημένη τους γιορτή;

 

Ζώδια και Χριστούγεννα

zwdia-sxeseis-xristougenna-agapi-giortes-eisaimonadikigr

Αγαπημένη γιορτή, τα Χριστούγεννα δεν συμφωνείς; Δώρα, χαρά, γέλια, γιορτινή ατμόσφαιρα και τόσα άλλα υπέροχα πράγματα έρχονται να μας βγάλουν από τη σπηλιά της μιζέριας μας και να μας ετοιμάσουν για μία από τις πιο όμορφες γιορτές.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που αγαπάνε λίγο περισσότερο τη συγκεκριμένη γιορτή και περιμένουν πως και πως να τη γιορτάσουν κάθε χρόνο. Ποια είναι αυτά όμως; Ζώδια και Χριστούγεννα.

 

 



 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως εκτός του ότι έχει γεννηθεί μέσα στα Χριστούγεννα, τρελαίνεται και γι’αυτά. Μπορεί όλο τον χρόνο να βαριέται και να μην έχει όρεξη για τίποτα, αλλά μόλις αρχίσει το στόλισμα στα μαγαζιά, θα δεις έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο.

Θα ακούει όλη μέρα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα χαίρεται με τα πάντα (ακούει Χριστουγεννιάτικα ήδη από το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει σημασία). Μόλις μπει για τα καλά η γιορτή θα αρχίσει να ψάχνει για τα πιο τέλεια δώρα για όλους και θα ψήνει μελομακάρονα. Μπορείς να καταλάβεις σε ποιανού το σπίτι θα κάνεις Πρωτοχρονιά. Αγαπημένου του δώρο; Ότι είναι ζεστό και χνουδωτό.

 

 

 

Κριός

Ο Κριός είναι περίπου στην ίδια κατάσταση με τον Αιγόκερω αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Αν όμως ανήκεις στους ανθρώπους που τρελαίνονται για Χριστούγεννα θα τραγουδάει όλη μέρα μαζί σου δίπλα στο τζάκι, πίνοντας ζεστή σοκολάτα και στολίζοντας το δέντρο.

Στα τραπέζια θα είναι η ”μαμά” του σπιτιού και θα μαγειρεύει όλη μέρα καθώς θα χορεύει το Last Christmas.

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ο γνωστός βολεψάκιας του ζωδιακού κύκλου. Όταν αρχίζουν τα κρύα, κρύβεται στη σπηλιά του για άλλη μία χρονιά (δεν θέλει και πολύ) κουκουλωμένος με ότι πιο γιορτινό υπάρχει. Το δέντρο του είναι γεμάτο λαμπάκια και στολίδια και το μπαλκόνι του είναι μία οπτασία χρώματος.

Είναι αυτός που θα βάλει κουλουράκια και γάλα στον Άγιο- Βασίλη καθώς θα τον περιμένει δίπλα στο τζάκι για να τον δει.

 

 

 

Ιχθύς

Το αγαπημένο ψαράκι λατρεύει τις γιορτές, ότι γιορτές κι αν είναι. Τρελαίνεται για το αίσθημα χαράς και αγάπης που κυριαρχεί σε αυτές τις περιστάσεις και τα Χριστούγεννα τον βοηθάνε να βγάλει έξω τον πρόσχαρο εαυτό του μιας και είναι από τα πιο ντροπαλά ζώδια και ας μην του φαίνεται.

Θα σε βοηθήσει στο γιορτινό τραπέζι και θα γεμίσει με δώρα το δέντρο σου ενώ καταναλώνει άπειρα γλυκά και σοκολάτες.

 

 

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος λατρεύει να είναι μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάει. Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο πολύτιμες γιορτές για εκείνον γιατί είναι αφορμή να έχει δίπλα του την οικογένεια του και τους φίλους του.

Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα με παραμύθια μπροστά από το τζάκι και συνήθως είναι εκείνος ο μπαμπάς που ντύνεται Άι-Βασίλης.

Post Author: Eisaimonadikigr