xtenismata-gia-sgoura-mallia-omorfia-prosopo-eisaimonadikigr

Γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Έχεις σγουρά μαλλιά και θέλεις να είναι πάντα όμορφα και καλοχτενισμένα; Υπέροχα και εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά μόνο για σένα που είσαι μοναδική!

 

Αν ανήκεις και εσύ στη κατηγορία των γυναικών με αυτά τα όμορφα σγουρά μαλλιά που εμείς με τα ίσια ζηλεύουμε, τότε αυτά τα χτενίσματα που θα δεις παρακάτω, σου ταιριάζουν.

Προσωπικά λατρεύω τα σγουρά μαλλιά και ας μην τα έχω από φυσικού μου και σου παρουσιάζω κάποια χτενίσματα που θα κολακεύουν τα ήδη σγουρά μαλλιά σου και θα είναι έτοιμα το λιγότερο σε δέκα λεπτά.

 

Εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

xtenismata-gia-sgoura-mallia-kimatista-mpoukles-eisaimonadikigr



Για όλα τα χτενίσματα το μόνο που θα χρειαστείς είναι διάφορα λαστιχάκια και τσιμπιδάκια για να στερεώσεις καλά τα μαλλιά σου.

 

 

1)Οι ατημέλητες κοτσίδες που ενώνονται

sgoura-mallia-xtenisma-kotsides-eisaimonadikigr

Αυτό που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το συγκεκριμένο χτένισμα, είναι φαντασία και λίγα τσιμπιδάκια. Άφησε μία χαλαρή τούφα στο μπροστινό μέρος του προσώπου σου και στη συνέχεια στρίψε μία τούφα μέχρι να φτάσει προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σου, στη μέση. Στερέωσε το με τσιμπιδάκια και κάνε το ίδιο και με τη διπλανή τούφα. Τα βήματα είναι όπως φαίνονται παρακάτω στην εικόνα:

sgoura-mallia-xtenismata-kotsides-eisaimonadikigr

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για τα μαλλιά σου πάτα εδώ

 

 

2)Οι τέσσερις στρογγυλοί κομψοί κότσοι

xtenismata-gia-sgoura-mallia-eisaimonadikigr

Για αυτό το χτένισμα θα χρειαστείς πάλι, λίγα τσιμπιδάκια, τα χέρια σου και πολύ φαντασία και όρεξη. Τα βήματα είναι πολύ απλά:

α) Χώρισε τα παλιά σου σε ίσα μέρη και πάρε το πρώτο μέρος και αφού το στρίψεις πολλές φορές, δημιούργησε έναν στρογγυλό κότσο στη κορυφή του κεφαλιού σου. Στερέωσε το καλά με αρκετά τσιμπιδάκια.

β)Συνέχισε να κάνεις το ίδιο σε όλα τα ίσα μέρη τούφας των μαλλιών σου. Στρίψε καλά τη κάθε τούφα με τα δάχτυλα σου και στερέωσε τη στο επόμενο κομμάτι του κεφαλιού σου, με τσιμπιδάκια, όπως στην εικόνα.

γ)Η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε τέσσερις κότσους λόγω του μαλλιού της. Εσύ μπορεί να χρειαστείς περισσότερους ή λιγότερους στρογγυλούς κότσους ανάλογα το μαλλί σου. Ένα πολύ κομψό και εύκολο χτένισμα που θα λατρέψεις.

Τα βήματα φαίνονται και παρακάτω στην εικόνα:

xtenismata-gia-sgouramallia-mallia-omorfia-eisaimonadikigr

Post Author: Eisaimonadikigr