tsixla-sta-mallia-lisi-kollimeni-tsixla-malli-eisaimonadikigr

Έχεις κολλημένη τσίχλα στα μαλλιά σου; Βγάλε τη στη στιγμή!

Κόλλησε τσίχλα στα μαλλιά σου και δεν μπορείς να τη βγάλεις με τίποτα; Μην ανησυχείς γιατί σου έχω μία άμεση λύση που θα σε βοηθήσει.

 

 

Τσίχλα στα μαλλιά σου

tsixla-mallia-kollimeni-pos-na-ton-bgalo-eukoli-lisi-omorfia-eisaimonadikigr

Κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλες μας έχουμε βρεθεί σε αυτό το καταστροφικό σημείο, για τα μαλλιά μας. Είτε από δικό μας λάθος, είτε από φίλης, μία τσίχλα θα κολλήσει στα μαλλιά μας και δεν θα φεύγει με τίποτα. Θα προσπαθήσεις τα πάντα και στο τέλος θα απογοητευτείς τόσο που θα θέλεις να κόψεις τη τούφα σου για να απαλλαγείς από αυτό το πρόβλημα που τόσο σιχαίνεσαι.

Μην ανησυχείς όμως, γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τέτοιο. Έψαξα και σου βρήκα μία πολύ εύκολη λύση για να αποφύγεις το κόψιμο και να καθαρίσεις τα μαλλιά σου.

 

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πως να ξεκολλήσεις την ενοχλητική τσίχλα από το μαλλί σου.



 

 

 

 

Διώξε την τσίχλα από τα μαλλιά σου

kollimeni-tsixla-sta-mallia-malli-lisi-eukoli-eisaimonadikigr

Η λύση για να ξεφορτωθείς τη κολλημένη τσίχλα, είναι πολύ εύκολη και κυρίως πολύ γρήγορη και δεν θα χρειαστεί να κόψεις βάναυσα τα μαλλιά σου. Το μόνο που θα χρειαστείς, είναι 1-2 παγάκια που όλοι μας έχουμε στη κατάψυξη μας και 5 λεπτά στη διάθεση σου.

 

Για περισσότερες συμβουλές για τα μαλλιά σου δες εδώ

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τη τούφα που έχει τσίχλα πάνω της και να βάλεις πάνω της ένα παγάκι. Άσε τον πάγο πάνω στη τσίχλα για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια, τράβα προσεκτικά τη τσίχλα από το μαλλί σου. Η τσίχλα θα έχει παγώσει και θα είναι πολύ εύκολη η απομάκρυνση της. Πρόσεχε να τη βγάλεις με απαλές κινήσεις για να μην κάνεις καμιά ζημιά στη τρίχα σου, αλλά και να μην πονέσεις από το τράβηγμα.

Μόλις αφαιρέσεις προσεκτικά τη τσίχλα, σκούπισε το μαλλί σου και αν νομίζεις ότι το μαλλί σου, χρειάζεται πλύσιμο, τότε πλύνε το με σαπούνι και νερό. Το μαλλί σου θα είναι πάλι μαλακό χωρίς κολλημένη τσίχλα πάνω του.

 

 

Extra tip:

  • Με τον ίδιο τρόπο, μπορείς να απομακρύνεις τη τσίχλα που έχει κολλήσει στα ρούχα σου.

 

Αν βρήκες χρήσιμη αυτή τη συμβουλή μοιράσου τη με τους φίλους σου.

Post Author: Eisaimonadikigr