zodia-ekdikisi-sxeseis-filies-anthropoi-eisaimonadikigr

Εκδίκηση και ζώδια |Πως παίρνει εκδίκηση το κάθε ζώδιο;

Εκδίκηση και ζώδια: Πώς παίρνει εκδίκηση το κάθε ζώδιο; Τι κάνει όταν το πληγώσεις; Ποια θα είναι η στυγερή εκδίκηση του που θα σε κάνει να τη θυμάσαι;

 

Εκδίκηση και ζώδια

zodia-ekdikisi-sxeseis-eisaimonadikigr



 

Κριός

Αγαπητέ φίλε/η να ξέρεις πως αν κάποια στιγμή στη ζωή σου πληγώσεις Κριό, θα το μετανιώσεις πικρά. Θα σε κάνουν να μετανιώσεις το λάθος σου πριν ακόμα το κάνεις και δεν θα σε αφήσουν να το ξεχάσεις ποτέ. Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι το μεγαλύτερο χαρτί τους.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος για αρχή θα νευριάσει τόσο πολύ, που θα νομίζεις ότι είναι έτοιμος να σε σκοτώσει και να σου φάει τα έντερα. Στη συνέχεια αφού θα έχεις φάει το κράξιμο της ζωής σου, θα σου στείλει και μία ευχετήρια βόμβα στο σπίτι σου, έτσι για το καλό. Αυτό είναι που λέμε εκδίκηση και ζώδια.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα σε πληγώσει ακριβώς με το ίδιο νόμισμα. Ότι του έκανες, θα σου κάνει και λίγο παραπάνω.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αφού κλάψει για όλα όσα πέρασε, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα σου στέλνει χιλιάδες μηνύματα λύπης και πολλών δακρύων για να τον λυπηθείς. Αφού το ξεπεράσει, απλά θα κλαίγεται για το πόσο άδικη είναι η ζωή, γιατί έτσι είναι ο Καρκίνος.

 

Λέων

Ο περήφανος Λέοντας, θα σε κάνει σκουπίδι, μόλις καταλάβει τι του έκανες. Θα σε μειώσει τόσο πολύ με τα λόγια του που θα μισήσεις τον εαυτό σου. Ύστερα θα σε παρατήσει να κλαις το δράμα σου, μέχρι να πεθάνεις.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να φαίνεται ήσυχος, αλλά αν τον νευριάσεις και τον κάνεις να νιώσει άσχημα, βρες καράβι να φύγεις. Θα σε ψέλνει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία και θα κάψει ότι αγαπάς. Από το αγαπημένο σου cd, μέχρι αυτά τα ακριβά παπούτσια που έψαχνες τόσο καιρό.

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν πτοείται από τέτοια. Αν του φερθείς σκάρτα, δεν θα ασχοληθεί καν. Θα σου ρίξει τέτοια αδιαφορία που θα αναρωτιέσαι αν υπάρχεις ή όχι στον κόσμο. Ωστόσο, ένας Ζυγός ποτέ δεν ξεχνάει και κυρίως, ποτέ δεν συγχωρεί.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός για εκδίκηση θα πάει με κάποιο γνωστό σου πρόσωπο. Αυτό. Τι άλλο περίμενες από έναν Σκορπιό δηλαδή; Εκδίκηση και ζώδια μόνο.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης θα σε διαγράψει μια για πάντα από τη ζωή του. Με το που του κάνεις κακό, δεν υπάρχεις για εκείνον. Θα σε φτύνει, θα σου κλείνει τηλέφωνα και δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ.

 

Αιγόκερως

Ετοιμάσου για μία πρώτης τάξεως εκδίκηση από τον φίλο Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως θα κινηθεί υπογείως και με σχέδιο. Θα αρχίσει τα σχέδια του και στη συνέχεια θα περιμένει το κάρμα να βάλει το χεράκι του.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απλά θα σου φάει τη ψυχή μέχρι να του ζητήσεις συγγνώμη. Με το που του ζητήσεις συγγνώμη, θα σε φάει επειδή του ζήτησες…

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δεν θα σου δώσει σημασία. Από δω πάνε και οι άλλοι.

Post Author: Eisaimonadikigr