zodia-2016-sxeseis-septemvris-eisaimonadikigr

Πως θα είναι ο Σεπτέμβρης για όλα τα ζώδια;

Τι θα φέρει ο Σεπτέμβρης στα ζώδια; Τι αλλαγές θα γίνουν το φθινόπωρο;

Σεπτέμβρης και Ζώδια

septemvris-zodia-fthinoporo-sxeseis-eisaimonadikigr

 



 

Κριός

Φίλε Κριέ ο Σεπτέμβρης για σένα θα είναι γεμάτος από όλες τις απόψεις. Έχεις πολλά θέματα να λύσεις και υπάρχουν και άλλα που σε περιμένουν έξω από τη πόρτα. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος για να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου αυτόν τον μήνα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε δεν νομίζεις ότι ένα θέμα του παρελθόντος πρέπει να έρθει στην επιφάνεια γιατί δεν έχεις βρει λύση ακόμα; Δεν πρέπει να αφήνουμε άλυτες υποθέσεις.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος πρέπει να συγκεντρωθεί λίγο πιο πολύ στις ευθύνες του γιατί αυτό το καλοκαίρι το πέρασε στο ροζ συννεφάκι του και το φθινόπωρο θα του το ανταποδώσει με πολλές ”καταιγίδες”.

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα περάσει λίγο δύσκολα με τα συναισθηματικά του μιας και το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν και από τα πιο ήσυχα σε θέμα ερωτικό. Ησύχασε και μην ψάχνεις την αγάπη στα λάθος άτομα.

 

Λέων

Το αγαπημένο λιονταράκι πρέπει να βάλει σε μία τάξη τα οικονομικά του τον Σεπτέμβρη και να οργανωθεί λίγο σε θέματα δουλειάς και σπιτιού.

 

Παρθένος

Το Παρθενάκι θα περάσει έναν όμορφο και ήσυχο Σεπτέμβρη με φίλους και οικογένεια. Θα ξεκουραστεί αρκετά για να γεμίσει τις μπαταρίες του για ένα ακόμα φθινόπωρο.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά μία μακροχρόνια σχέση ή μία καινούρια. Θα κάνεις το μεγάλο βήμα αυτόν τον μήνα;

 

Σκορπιός

Αυτός ο Σεπτέμβρης δεν θα είναι και ο καλύτερος για τον Σκορπιό μιας και μία αναπάντεχη συνάντηση θα του αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα τον ταρακουνήσει. Ψυχραιμία και υπομονή.

 

Τοξότης

Αυτός ο μήνας θα είναι ένας από τους καλύτερους για τον φίλο Τοξότη. Μπορεί να νιώθεις ότι έγιναν πολλά και δεν ξέρεις πως θα τα προλάβεις, αλλά πίστεψε με θα νιώθεις γεμάτος και θα έχεις συνέχεια μία ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε η μεγάλη στιγμή έφτασε και αυτό που φοβόσουν να κάνεις, σου χτυπάει τη πόρτα. Θα του ανοίξεις ή θα δειλιάσεις πάλι;

Υδροχόος

Πολλά νεύρα και πολύ άγχος για το μέλλον σου βλέπω φίλε Υδροχόε. Μην τρελαίνεσαι όμως γιατί ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας σου.

 

Ιχθύς

Το αγαπημένο ψαράκι έχει πέσει λίγο σε κατάθλιψη λόγω τέλους καλοκαιριού αλλά μην πτοείσαι. Σήκωσε το κεφάλι και κοίτα ψηλά. Πάλεψε για αυτά που θες και αυτός ο μήνας θα σε ανταμείψει.

 

Post Author: Eisaimonadikigr