tatouaz-gia-ton-karpo-sxedia-tattoos-moda-soma-dentro-zwis-eisaimonadikigr

Μικροσκοπικά τατουάζ για τον καρπό σου για να νιώσεις μοναδική

Τα τατουάζ για τον καρπό σου είναι από τα πιο όμορφα για το σώμα σου. Ένα διακριτικό και κομψό σχέδιο θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου.

 

Όμορφα τατουάζ για τον καρπό σου

mikros-stavros-sxedio-tatouaz-gia-ton-karpo-soma-idees-eisaimonadikigr

 

Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο από τα παρακάτω πανέμορφα τατουάζ για τον καρπό σου. Ένα δώρο στον εαυτό σου που θα το θυμάσαι για πάντα.



 

 

 

 

Ένας διαφορετικός σταυρός

stavros-sxedia-tatouaz-gia-ton-karpo-tattoos-soma-eisaimonadikigr

Οι σταυροί είναι από τα όμορφα σχέδια για τατουάζ. Από πολύ περίτεχνους, μέχρι πολύ απλοί, θα γίνουν από τα πιο αγαπημένα σου σχέδια, ειδικά αν ο σταυρός συμβολίζει κάτι σημαντικό για σένα.

 

 

 

 

 

Όνειρα

dreams-sxedia-tatouaz-gia-ton-karpo-moda-idees-xeria-soma-eisaimonadikigr

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποια όνειρα που θέλουμε κάποια στιγμή να τα πραγματοποιήσουμε. Κάποια από αυτά είναι τόσο όμορφα που αξίζουν να είναι χαραγμένα πάνω μας και να μας υπενθυμίζουν τόσο πόσο σημαντικά είναι για εμάς. Believe in your dreams and they will come true.

 

 

 

 

 

Να έχεις πίστη σε σένα

elpida-stixakia-logia-gia-tatouaz-karpos-xeria-soma-idees-eisaimonadikigr

Τι πιο μοναδικό από το να πιστεύεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις; Αυτό το τατουάζ, θα σου αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα αρκεί να πιστεύεις σε σένα και στις δυνατότητες σου.

 

 

 

Δες εδώ σχέδια για τον λαιμό σου

 

 

Χελιδόνια

peristerakia-poulakia-xelidonia-sxedia-gia-tatouaz-gia-ton-karpo-xeria-eisaimonadikigr

Ένα από τα πιο χαριτωμένα σχέδια για τον καρπό σου. Εκτός από όμορφα, τα χελιδόνια συμβολίζουν την ελευθερία που αποζητάει ο κάθε άνθρωπος. Πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος, είναι αυτός που έχει αποδεχτεί τον εαυτό του γι’αυτό που είναι.

 

 

 

 

Το δέντρο της ζωής

tatouaz-gia-ton-karpo-sxedia-tattoos-moda-soma-dentro-zwis-eisaimonadikigr

Αν είσαι λάτρης της φύσης και των στοιχείων της, αυτό το σχέδιο θα γίνει από τα αγαπημένα σου. Επίσης, συμβολίζει το δέντρο της ζωής του κάθε ανθρώπου. Ένα κλαδί και μία εμπειρία.

 

 

 

 

After all this time?

always-potterhead-harry-potter-tatouaz-gia-karpo-sxedia-soma-idees-eisaimonadikigr

Οι πραγματικοί fans του Harry Potter, ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η φράση και τι θα σημαίνει για πάντα για εκείνους. Από τα πιο μοναδικά τατουάζ που θα μπορούσες να κάνεις και να το έχεις για πάντα πάνω σου να σου θυμίζει τον αγαπημένο σου Harry.

 

 

 

 

Ένας ακόμα μικροσκοπικός σταυρός

mikros-stavros-sxedio-tatouaz-gia-ton-karpo-soma-idees-eisaimonadikigr

Άλλος ένας αγαπημένος σταυρός για να κοσμεί όμορφα τον καρπό σου. Ένα μικρό σχέδιο για να συμβολίζει κάτι που εσύ αγαπάς και θέλεις για πάντα πάνω σου.

 

 

 

Για περισσότερα όμορφα τατουάζ δες εδώ

 

Πατουσάκια γαβ

patousakia-skulakia-sxedia-gia-tatouaz-gia-ton-karpo-soma-idees-eisaimonadikigr

Αν αγαπάς και εσύ τα σκυλάκια και γενικά τα ζωάκια, τότε αυτό το τατουάζ θα σου ταιριάζει πάρα πολύ. Ένα σχέδιο για να δηλώσεις την αγάπη σου στους αγαπημένους μας φίλους.

 

 

 

 

Καρδούλες

sxedia-agapis-tatouaz-gia-ton-karpo-zeugaria-sxeseis-tattoos-soma-idees-eisaimonadikigr

Μία καρδούλα είναι ότι πιο απλό υπάρχει σε σχέδιο για τατουάζ. Εκτός του ότι δηλώνει την αγάπη που έχεις για έναν άνθρωπο ή για κάποιους αγαπημένους σου, μπορεί να συμβολίσει και την αγάπη που έχεις στον εαυτό σου.

 

 

 

Αριθμοί και ημερομηνίες

arithmoi-sxedia-tatouaz-gia-ton-karpo-tattoos-soma-idees-eisaimonadikigr

Οι αριθμοί και οι ημερομηνίες είναι από τα πιο ”μυστηριώδη” και μαγευτικά σχέδια για τατουάζ που μπορείς να αποκτήσεις. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σημαίνει ο κάθε αριθμός και σίγουρα θα είναι κάτι σημαντικό για σένα που δεν θα θέλεις να ξεχάσεις ποτέ.

 

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου σχέδιο;

 

Post Author: Eisaimonadikigr