skoufakia-moda-xeimonas-fthinoporo-2016-mallia-eisaimonadikigr

Κομψά σκουφάκια για το φθινόπωρο-χειμώνα 2016

Όμορφα σκουφάκια που είναι στη μόδα αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2016 και θα τα λατρέψεις. Τα πιο κομψά σκουφάκια μόνο για σένα.

 

Μιας και πλησιάζει σιγά σιγά ο χειμώνας, τα κρύα που τόσο αγαπάμε κάποια στιγμή θα κάνουν την εμφάνιση τους. Και πώς μπορούμε να προστατευτούμε από το κρύο; Μα με τα αγαπημένα μας πλεκτά πουλόβερ, σκουφάκια, γάντια και ότι άλλο πάει μαζί με τον χειμώνα.

Έτσι μάζεψα και εγώ τα πιο όμορφα σκουφάκια που θα σε ζεστάνουν αυτόν τον χειμώνα. Εκτός του ότι θα τα λατρέψεις γιατί όλα είναι υπέροχα και μέσα στη μόδα, θα σε κρατάνε και ζεστή κάθε ώρα της ημέρας.

 

 Κομψά σκουφάκια

skoufakia-autakia-moda-2016-krio-xeimonas-eisaimonadikigr

 



Τι πιο όμορφο και χαριτωμένο από ένα σκουφάκι που έχει αυτάκια; Έτσι και ζεστή θα σε κρατάει, αλλά και θα τραβήξεις τη προσοχή με τα χαριτωμένα αυτάκια σου.

 

skoufaki-aplo-fthinoporo-xeimons-2016-moda-mallia-rouxa-eisaimonadikigr

Τα απλά αλλά κομψά σκουφάκια είναι πάντα στη μόδα. Οπότε τι καλύτερο για σένα από ένα μονόχρωμο σκουφάκι που πάει με κάθε περίσταση, ταιριάζει με τα πάντα, σε κρατάει ζεστή και σου προσφέρει και στυλ;

 

skoufakia-kordonakia-froufrou-mallina-fthinoporo-xeimonas-2016-eisaimonadikigr

Ένα ακόμα χαριτωμένο σχέδιο, είναι αυτό με τα διάφορα κορδονάκια και τις απαλές, φουντωτές μπαλίτσες που κρέμονται στις άκρες τους. Αυτά τα σκουφάκια σου προδίδουν παιχνιδιάρικο στυλ μέσα στον χειμώνα και δεν γίνονται ποτέ βαρετά.

 

 

skoufakia-anasikomena-moda-fthinoporo-xeimonas-2016-eisaimonadikigr

Για εσένα που θες να ξεχωρίζεις αυτά είναι τα σκουφάκια που θα σε καταπλήξουν. Ανασηκωμένα στη κορυφή τους, σου προσδίδουν έναν άλλον αέρα στη καθημερινότητα σου αλλά και στο στυλ σου. Συνδύασε τα με τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου και δεν θα τα αποχωρίζεσαι ποτέ.

 

 

skoufakia-petradia-mpalitses-giortina-moda-fthinoporo-xeimonas-2016-rouxa-eisaimonadikigr

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια για αυτόν τον χειμώνα είναι τα σκουφάκια με διάφορα πετραδάκια που λάμπουν στον ήλιο. Αν ανήκεις και εσύ στη κατηγορία των τολμηρών γυναικών που θέλουν να ξεχωρίζουν ανά πάση στιγμή, τότε αυτά τα όμορφα σκουφάκια είναι για σένα. Σε ότι χρώμα και σχέδιο θέλεις, για σένα που είσαι μοναδική.

 

 

skoufakia-plekta-2016-fthinoporo-xeimonas-rouxa-eisaimonadikigr

Γενικά φέτος προτίμησε τα πλεκτά σκουφάκια σαν αυτά που μας έφτιαχναν οι αγαπημένες μας γιαγιάδες κάθε χειμώνα. Τι πιο κομψό και αγαπημένο από ένα τέτοιο σκουφάκι;

Ποιο σκουφάκι προτιμάς για φέτος τον χειμώνα;

Post Author: Eisaimonadikigr