tsimpidakia-provlimata-lisi-glistrane-mallia-eisaimonadikigr

Κάνε τα τσιμπιδάκια να μην γλιστράνε από τα μαλλιά σου με μία κίνηση

Ενοχλητικά τσιμπιδάκια που γλιστράνε και φεύγουν από τα μαλλιά σου με αποτέλεσμα να σου χαλάνε το χτένισμα; Μην ανησυχείς! Σου έχω τη λύση.

 

Τσιμπιδάκια και λύση

mallia-tsimpidakia-lisi-problima-eisaimonadikigr

 



Ετοιμάζεις ένα απίθανο, εντυπωσιακό και δύσκολο χτένισμα. Θέλεις να εντυπωσιάσεις αυτή την γιορτινή μέρα και να διαρκέσει αψεγάδιαστο το χτένισμα σου όλο το βράδυ και για να γίνει αυτό, έχεις φορέσει πάρα πολλά τσιμπιδάκια για να κρατήσουν ψηλά τα μαλλιά σου, τις ώρες που το έχεις ανάγκη. Όπου τελικά τα κατάφερες και είσαι πολύ χαρούμενη γιατί ταιριάζει τέλεια πάνω σου.
Ετοιμάζεσαι στην εντέλεια και ανυπομονείς, να μπεις στο μαγαζί και να κερδίσεις όλα τα βλέμματα. Έφτασε η ώρα, βομβαρδίζεσαι με κοπλιμέντα και κολακείες και κανείς δεν πιστεύει ότι έκανες μόνη σου ένα τέτοιο χτένισμα.

 

Για περισσότερες καθημερινές λύσεις για τα μαλλιά σου πάτα εδώ

 

Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει έρθει το άτομο, που ευθύνεται για όλη αυτή την ετοιμασία, προσέχεις κάθε σου κίνηση για να μην χαλάσει κάτι πάνω σου.
Ήρθε η ώρα του χορού και δεν μπορείς να αρνηθείς και καθώς χάνεσαι στους ρυθμούς της μουσικής, μικρές τουφίτσες από τα μαλλιά σου αρχίζουν και χαλαρώνουν και κάποιες τρίχες αρχίζουν να γλιστράνε και να αποχωρούν, από το τόσο ωραίο χτένισμα.
Νιώθεις άσχημα και το κέφι σου αρχίζει και εξαφανίζεται εφόσον δεν νιώθεις, όσο ωραία ήθελες εκείνη τη στιγμή.

 

 

 

 

Λύση

lisi-tsimpidakia-glistrane-mallia-eisaimonadikigr

 

Μην στεναχωριέστε γιατί όμως έχω την λύση για να μην, βρεθείτε σε αυτή την άσχημη θέση. Είναι κάτι τόσο απλό όπου δεν θα το φανταζόμασταν τόσο εύκολα.
Κάποιες φορές ο εύκολος τρόπος, είναι μπροστά στα μάτια μας και δεν το ξέρουμε. Το μόνο πράγμα που έχουμε να κάνουμε, είναι να πάρουμε όσα τσιμπίδια, θα χρειαστούμε.
Τα ανοίγουμε ένα ένα και τα ψεκάζουμε με λίγη λάκ.
Τα τινάζουμε με το χέρι μας για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσουν, όπου και τα χρησιμοποιούμε.
Αμέσως θα δείτε ότι θα στερεώνονται πιο γερά και όσο και να χορεύετε με ότι κινήσεις και να κάνουμε. Τα μαλλιά μας θα παραμένουν άψογα χωρίς να ανησυχούμε ότι θα γλιστράνε τα τσιμπιδάκια μας.

Post Author: Eisaimonadikigr