ammos-kathariotita-thalassa-tip=soma-ugeia-eisaimonadikigr

Απομάκρυνε την άμμο με ένα μόνο υλικό

Μάθε τώρα πως μπορείς να ξεφορτωθείς την ενοχλητική άμμο που κολλάει πάνω σου. Απομάκρυνε την άμμο με μόνο ένα υλικό που έχουμε όλοι.

 

Απομάκρυνε την άμμο

kollaei-ammos-podia-soma-poudra-tip-thalassa-soma-eisaimonadikigr



Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μία από τις πιο όμορφες εποχές για πολλούς ανθρώπους. Όπως όλες οι εποχές, έτσι και το καλοκαίρι έχει τα αρνητικά και τα θετικά της. Κάποια θετικά είναι ο ήλιος, η θάλασσα, η ανεμελιά, η ξεκούραση. Ωστόσο, κάποια από τα αρνητικά είναι η άμμος και ο ενοχλητικά πολύ ζεστός ήλιος που μας καίει.

Μπορούμε να αποφύγουμε τον ήλιο με αντηλιακό, καπέλα, ομπρέλα θαλάσσης και άλλα πράγματα, αλλά τι γίνεται με την άμμο που κολλάει στα πόδια σου και γενικά σε όλο σου το σώμα; Πώς μπορείς να τη ξεφορτωθείς χωρίς να λερώσεις τα πάντα; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε τη λύση.

 

 

 

Απέφυγε την άμμο με μόνο ένα υλικό

thalassa-ammos-pos-na-ti-bgaleis-soma-eisaimonadikigr

Το θαυματουργό υλικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να εξαφανίσεις την άμμο από το σώμα σου είναι κάποιο υλικό που όλοι μας έχουμε μέσα στο σπίτι μας και σίγουρα είναι πολύ χρήσιμο. Ποιο είναι αυτό;

 

Για περισσότερες συμβουλές για στο σώμα σου πάτα εδώ και εδώ

 

 

Η πούδρα. Ναι καλά διάβασες, η πούδρα είναι από τα πιο χρήσιμα προϊόντα. Έτσι, αν θέλεις να φύγει η ενοχλητική άμμος, ρίξε πούδρα πάνω στο σημείο που έχεις άμμο και τίναξε τη καλά. Η πούδρα εκτός του ότι θα εξαφανίσει την άμμο, θα τραβήξει και την υγρασία από το σημείο, με αποτέλεσμα να μην έχεις νερά από τη παραλία πάνω σου, αλλά και να είσαι καθαρός από οποιαδήποτε άμμο που κολλάει. Επίσης, θα μυρίζεις όμορφα όλη μέρα μέχρι να τη πλύνεις με το μπάνιο σου.

Οπότε, μην ξεχνάς να έχεις πάντα μαζί σου πούδρα, ειδικά αν πηγαίνεις παραλία, για να ξεφεύγεις από το βασανιστήριο της άμμου που δεν λέει να φύγει.

 

Tip: Η πούδρα χρησιμοποιείται και για πολλές άλλες χρήσεις. Μία από αυτές είναι να εξαφανίζει τους μύκητες. Εφάρμοσε τη στα σημεία που έχεις πρόβλημα και θα δεις μεγάλη διαφορά.

Post Author: Eisaimonadikigr